Dostava

Blago, ki ga uporabnik naroči v spletni trgovini www.spanskavas.si bo dostavljeno na izbrani naslov v roku 2-5 delovnih dni. Blago lahko dostavimo na uporabnikov naslov ali katerikoli drug naslov znotraj države Slovenije.Če dostava v navedenem roku zaradi anti gun control thesis statement essaywriterusa.com izjemnih okoliščin ne bo mogoča, bo kupec o tem obveščen preko komunikacijskih kanalov, navedenih ob registraciji v spletno trgovino.

Strošek dostave je upoštevan pri oddaji naročila in znaša 6,90€ ne glede na količino naročenih artiklov. V kolikor vrednost naročila presega znesek 99€, vam blago dostavimo na izbrani naslov brezplačno.

V kolikor kupec ob dostavi opazi, da je blago poškodovano oz. ne ustreza artiklom iz naročila,anti gun control thesis statement essaywriterusa.com mora nemudoma o tem obvestiti ponudnika. Podjetje Španska vas d.o.o. se obvezuje, da bo nastalo neprijetnost hitro in učinkovito razrešilo.

V decembru je dostava za naročila na območju Ljubljane brezplačna! Ob izbiri dostave izberite “osebni prevzem”, mi pa vam bomo naročila, zajeta do 15.00 ure, še isti dan dostavili na dom..