Splošni pogoji

SPLOŠNO

Uporaba spletne strani in spletne trgovine www.spanskavas.si vas postavlja v vlogo uporabnika, kar pomeni, da se strinjate s pogoji poslovanja in uporabe, navedenimi spodaj. V kolikor se z njimi ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate ali nas kontaktirate na spletni naslov spanska.vasica@gmail.com.

Splošni pogoji poslovanja so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVpot), z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

S spletnim mestom www.spanskavas.si upravlja podjetje Španska vas d.o.o., Vodovodna cesta 55, 1000 Ljubljana (ponudnik). Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletnega mesta www.spanskavas.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Vse informacije, ki so objavljene na pričujoči spletni strani, so informativne narave in ne predstavljajo pravnega nasveta ali kakršnekoli druge storitve. V podjetju Španska vas nismo preverili vseh spletnih strani, ki so povezane z našo spletno stranjo, zato nismo odgovorni za vsebino katerekoli zunanje ali druge strani, ki je kakorkoli z njo povezana. Trudimo pa se, da so vsi podatki in informacije na pričujoči spletni strani točni in ažurni. Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev uporabe s posodobitvijo te objave. Tovrstne spremembe pogojev so za uporabnika zavezujoče.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z osebnimi podatki uporabnika upravlja podjetje Španska vas d.o.o., ki se zavezuje, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta www.spanskavas.si v celoti hranjeni, varovani in obdelovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Osebne podatke o kupcu bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo, v nobenem primeru pa ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, ki naj skrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla, ter ustrezno programsko zaščito računalnika. Ponudnik se zavezuje, da uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

CENE IN PONUDBA V SPLETNI TRGOVINI

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV, ki zavisi od izbranega artikla (9,5% in 22%). Veljajo za nakup 1 (kos ali kg) artikla. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini www.spanskavas.si in se lahko razlikujejo od cen v trgovinah po Sloveniji in drugih spletnih trgovinah. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

Čeprav skuša ponudnik na spletnem mestu zagotavljati vselej točne podatke o cenah in podatkih o artiklu, se zaradi nepredvidljivih okoliščin lahko zgodi, da bo podatek o ceni napačen ali spremenjen med obdelavo naročila. V tem primeru ponudnik omogoči kupcu odstop od nakupa in ponudi obojestransko sprejemljivo rešitev.

Ponudba blaga, ki je objavljena v spletni trgovini velja do objave preklica ponudbe oz. do odprodaje zalog. Predstavitvene slike objavljenih artiklov so informativne narave in ne odražajo vedno v popolnosti lastnosti kupljenega artikla..