Splošni pogoji

SPLOŠNO

Uporaba spletne strani in spletne trgovine www.spanskavas.si vas postavlja v vlogo uporabnika, kar pomeni, da se strinjate s pogoji poslovanja in uporabe, navedenimi spodaj. V kolikor se z njimi ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate ali nas kontaktirate na spletni naslov spanska.vasica@gmail.com.

Splošni pogoji poslovanja so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVpot), z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

S spletnim mestom www.spanskavas.si upravlja podjetje Španska vas d.o.o., Vodovodna cesta 55, 1000 Ljubljana (ponudnik). Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletnega mesta www.spanskavas.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Vse informacije, ki so objavljene na pričujoči spletni strani, so informativne narave in ne predstavljajo pravnega nasveta ali kakršnekoli druge storitve. V podjetju Španska vas nismo preverili vseh spletnih strani, ki so povezane z našo spletno stranjo, zato nismo odgovorni za vsebino katerekoli zunanje ali druge strani, ki je kakorkoli z njo povezana. Trudimo pa se, da so vsi podatki in informacije na pričujoči spletni strani točni in ažurni. Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev uporabe s posodobitvijo te objave. Tovrstne spremembe pogojev so za uporabnika zavezujoče.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z osebnimi podatki uporabnika upravlja podjetje Španska vas d.o.o., ki se zavezuje, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta www.spanskavas.si v celoti hranjeni, varovani in obdelovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Osebne podatke o kupcu bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo, v nobenem primeru pa ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, ki naj skrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla, ter ustrezno programsko zaščito računalnika. Ponudnik se zavezuje, da uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

CENE IN PONUDBA V SPLETNI TRGOVINI

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV, ki zavisi od izbranega artikla (9,5% in 22%). Veljajo za nakup 1 (kos ali kg) artikla. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini www.spanskavas.si in se lahko razlikujejo od cen v trgovinah po Sloveniji in drugih spletnih trgovinah. Ponudnik si

Academic papers need you to recognize a specific angle to pursue writing, which is going to be the basis of the paper. Based on the approach which

Also, you have to insert narratives. Nonetheless, it is a fantastic idea that might come to be really useful. After every rep your text will get increasingly elegant and polished. Until you’ve found it when you’re looking for something which’s critical that you you won’t ever quit. You’re going to be certain the mistake was not there the previous time you looked at your newspaper. Regardless of this essay writer type of unpromising start it’s so far more than that. Ensure your buddy knows to read what is on the published page. For that reason, it may also totally change your webpage to. You certainly should compose an essay about your own background to begin with.

you might desire to pursue, there are about how to compose a reaction paper to a documentary you ought to make factors. Therefore, it recommended that you see the documentary than once as a means to properly digest it and understand what it’s about. Consequently, during writing, if you learn to think, then you are going to develop a well-organized, efficient head and one which is certain and well-founded. In case if you are currently searching for a wonderful writing, rewriting editing or proofreading service, you are welcome decide on on the service that will fulfill your expectations and to look best essay writing service at our testimonials. Do not forget that the tips that you place in the article may not count more. Next, looking to purchase essays’ may not be sufficient to secure you a services that are superior that are true.

pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

Čeprav skuša ponudnik na spletnem mestu zagotavljati vselej točne podatke o cenah in podatkih o artiklu, se zaradi nepredvidljivih okoliščin lahko zgodi, da bo podatek o ceni napačen ali spremenjen med obdelavo naročila. V tem primeru ponudnik omogoči kupcu odstop od nakupa in ponudi obojestransko sprejemljivo rešitev.

Ponudba blaga, ki je objavljena v spletni trgovini velja do objave preklica ponudbe oz. do odprodaje zalog. Predstavitvene slike objavljenih artiklov so informativne narave in ne odražajo vedno v popolnosti lastnosti kupljenega artikla..